Over het OEC

Het Orthopedisch Expertise Centrum in Amsterdam is een onafhankelijk centrum dat orthopedische expertises opstelt voor verschillende soorten opdrachtgevers. Hierbij kunt u onder meer denken aan zaken rondom letselschade, arbeidsongeschiktheid en verzuimdiagnostiek, zaken voor de rechtbank, beoordelingen van medische aansprakelijkheid of andere adviezen.

Ervaren orthopedisch chirurgen met ieder hun specifieke aandachtsgebieden beoordelen de casus op anamnese, verrichten klinisch onderzoek, bestuderen de beschikbare correspondentie en beeldvorming, en beantwoorden hierna de vragen van de opdrachtgevers.

Het OEC houdt kantoor te Amsterdam.
Uw eerste contact met het OEC verloopt met Nathalie Beyne. Zij verzorgt de verwerking, verdeling en planning van de aanvragen tot rapportage. Zij stelt de agenda op, maakt afspraken met de betrokkenen en onderhoudt de contacten met de aanvragers.

De deelnemende specialisten verrichten de gevraagde werkzaamheden op diverse locaties, te weten in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis te Amsterdam aan het  Oosterpark en de Jan Tooropstraat, alsook in het Diagnostisch Centrum Amsterdam. Op deze locaties kan ook radiologisch onderzoek worden verricht.

Voor de uitwerking van de rapporten maakt het OEC gebruik van de diensten van  freelance secretaresses, waaronder:

  • Mw. M.A.L. (Mia) Ekkels-Wennekers
  • Mw. T. (Aggie) Partodiwirjo-Pawirodinomo
  • Mw P. (Patricia) Ho Tham Kouie-Keus